با توجه به اینکه هزینه های مربوط به غذای ماهی مخصوصا خوراک قزل آلای رنگین کمان پرورشی از اصلیترین مخارج هر مزرعه پرورش ماهی است، لذا مدیران مزرعه باید به شیوه نگهداری و انبار کردن غذای ماهی توجه خاصی داشته باشند.
ساخت انبار با توجه به حجم غذای مصرفی، دسترسی کارگران به محل انبار، مترفع بودن مکان انبار نسبت به سایر نقاط مزرعه و غیره مسائلی هستند که در هنگام تاسیس مزرعه باید در نظر گرفته شوند. در هر مزرعه مسئولیت بخش تغذیه باید برعهده یک فرد گذاشته شود تا کنترل کامل بر انبار و آمار خوراک ها از نظر تنوع و تعداد را تحت نظر داشته باشد و از ورود سایر افراد به این بخش ممانعت شود.
بررسی بار ورودی جدید به هنگام تخلیه و جداسازی کیسههای مشکوک، فعال بودن فنهای متعدد تهویه هوا خصوصا در استانهای شمالی تا رطوبت زیادی در انبار باقی نماند، درج تاریخ تولید کیسههای ورودی و شماره گذاری کلیه کیسهها (برای مصرف به موقع و جلوگیری از فاسد شدن خوراکها)، فاصله گذاری پالتهای خوراک از هم، جلوگیری از ورود یا حذف حیوانات موذی، بررسی دمای کیسه ها با دمای انبار تا از کپک زدگی جلوگیری شود و بررسی وجود توده های قارچی و کپکی و حذف فیزیکی آنها برخی مواردی هستند که مدیریت مزرعه باید به آنها دقت کند.
در صورت بروز مشکل در نگهداری خوراک ماهی با کارشناسان ما تماس بگیرید تا از آسیب بیشتر جلوگیری شود.